Nieuws:

Online salarisadministratie

online salarisadministratie

Salarisadministratie neemt voor veel organisaties een hoop tijd in beslag. Het dient natuurlijk nauwkeurig te gebeuren. De optie om dit uit te besteden creëert tijd waardoor je meer tijd overhoudt om te ondernemen. Zo ben jij als ondernemer en zijn al jouw werknemers er zeker van dat alles op tijd en correct wordt uitgevoerd. Hieronder geven we uitleg over salarisadministratie, de opties en het benaderen van online gegevens.

Salarisadministratie

Onder salarisadministratie verstaan we niet alleen het uitbetalen van salaris. Daar komen tal van andere zaken bij kijken, namelijk:

  • het berekenen van salarissen en verstrekken van loonstroken.
  • het verzorgen van loonaangiften en pensioenaangiften.
  • het vervaardigen van loonjournaalposten en diverse loonstaten.
  • het opstellen van jaaropgaven t.b.v. het personeel.
  • het opstellen van loonopgave ten behoeve van de uitvoeringsinstellingen.
  • het adviseren en ondersteunen bij secundaire arbeidsvoorwaarden, loonkostensubsidies en afdrachtverminderingen.

Loonadministratie voor het MKB

Natuurlijk zijn er verschillende opties mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf aan te pakken.  Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de loonadministratie of het geheel hiervan uit te besteden. Administratiekantoor @Bark verzorgt al jaren de salarisadministratie voor organisaties. Deze organisaties bestaan uit ondernemers maar ook notariskantoren, banken, assurantiekantoren en automatiseringsbedrijven. Overal waar loon wordt uitgekeerd, kan @Bark van meerwaarde zijn. Het voordeel van het uitbesteden van de loonadministratie is dat je meer tijd overhoudt voor overige zaken!

Salaris online

Online salarisadministratie is steeds populairder. Het is gemakkelijk bij te houden voor zowel de werkgevers als de werknemers. Voorheen werd er gebruik gemaakt van een tool en app van Unit 4 (MobileHR). Deze app is sinds 31 maart 2021 offline. Er is een alternatief opgezet en heet: HR & Salaris gemak.

Deze tool is opgezet als slimme website die zich aanpast aan elk scherm. De app is dus gebruiksvriendelijk voor pc, laptop, smartphone en tablet! Zo hoeven de documenten niet langer met de post. Wil je hier advies over? We helpen je graag verder!

Online salarisadministratie uitbesteden?

Dat kan! Administratiekantoor Bark helpt je graag uit de stapels werk als het gaat om (online) salarisadministratie. Zo houd je meer tijd over om te ondernemen. Wil je vrijblijvend advies, tips of ben je er al uit en wil je de administratieve taken uitbesteden? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Vond je dit bericht interessant? Deel het met anderen!