@Bark

Wie zijn wij

Administratiekantoor @Bark is gevestigd in de Goorn en opgericht 1980. Met onze kennis en expertise kunnen wij ondernemers volledig ontzorgen op het gebied van administratie, boekhouding en jaarrekeningen. Daarnaast geven wij financieel advies, doen wij de belastingaangifte en helpen we met het opstellen van belastingovereenkomsten. Administratiekantoor @Bark bemiddelt ook bij notariskantoren, banken, assurantiekantoren en automatiseringsbedrijven.

Erik Bark

Eind 2006 is Erik in dienst getreden bij het administratiekantoor. Van 2007 tot en met 2020 heeft hij het kantoor samen met Erik Reus onder de naam Reus & Bark voortgezet. Door het uittreden van Erik Reus per 31 december 2020 zet Erik het administratiekantoor voort onder de naam “Administratiekantoor Bark B.V. “

Tel: 0229-541454
E-mail: erik.bark@adbark.nl

Jeroen van den Bos

Sinds 15 februari 2021 is Jeroen ons kantoor komen versterken. Hij heeft veel ervaring opgedaan de afgelopen 20 jaar in diverse functies op accountants- en administratiekantoren. Jeroen werkt 32 uur per week is op woensdag vrij.

Tel: 0229-541454
E-mail: jeroen@adbark.nl 

Wil jij meer tijd hebben om écht te ondernemen?

Wil je vrijblijvend advies of meer informatie? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen!

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.