Zorgeloos

Financiële Administratie uitbesteden

Voor veel ondernemers is financiële administratie hun minste favoriete bezigheid en een klusje wat nu eenmaal gedaan moet worden. Wij nemen de klus graag voor je uit handen!

Door je financiële administratie uit te besteden aan @Bark, houd je meer tijd over om je te richten op je bedrijf. Op die manier heb je er geen omkijken meer naar en ben je er van verzekerd dat het op een professionele manier wordt uitgevoerd.

Door je administratie uit te besteden maak je tijd vrij om je te focussen op wat jij echt belangrijk vindt. Als ondernemer wil je het liefst de hele dag bezig zijn met nieuwe plannen, ontwikkeling en groei. Daar verdien je immers je geld mee! De beperkte investering die je doet door het uitbesteden van je financiële administratie is snel terug verdiend doordat je meer tijd kunt besteden aan het genereren van omzet en winst.

Voor wat betreft de financiële administratie zijn er drie mogelijkheden:

Je laat alle administratieve zaken door ons uitvoeren. Dit houdt in:

1

Je houdt een kasboek bij op datum en zorgt voor een bankadministratie waarbij de facturen etc. achter de betreffende afschriften worden gerangschikt. Vervolgens verstrek je deze administratie, maandelijks of per kwartaal, aan ons kantoor. Wij zorgen dan voor de computermatige verwerking, de aangifte omzetbelasting en het jaarrapport.

2

Je zorgt zelf voor sortering en inboeken, waarna wij je per maand of kwartaal adviseren over jouw administratie. Hierbij is het handig als je hetzelfde boekhoudpakket gebruikt als ons kantoor, zodat de onderlinge uitwisseling heel eenvoudig is.

 
 
 
 

3

Gemakkelijk

Online boekhouden en factureren met Visma

@Bark werkt met het boekhoudpakket van Visma. Visma eAccounting is een online software die de administratie zo eenvoudig mogelijk maakt. Hiermee bespaar je tijd en werk, voor maar €16,- per maand.

Met Visma eAccounting kun je:

Je kiest zelf of je de administratie zelf wilt regelen of (een deel van) het werk door @Bark laat doen. Met de app zijn gefotografeerde bonnetjes en facturen direct zichtbaar voor ons en krijg je een seintje als er iets klaar staat.

Starters actie!

Visma biedt alle starters nu 1 jaar gratis slimme software en een handige app voor je boekhouding en facturatie. Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar de website van Visma.

Wij werken ook met:

Wil jij meer tijd hebben om écht te ondernemen?

Wil je vrijblijvend advies of meer informatie? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen!

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.