Dienstenpakket

Salarisadministratie

Salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid wat een hoop tijd kost. Als je de salarisadministratie uitbesteedt aan @Bark bespaar je een hoop tijd en weet je zeker dat het tijdig en correct wordt uitgevoerd! Wij verzorgen de loonstroken, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast ondersteunen wij je met HR-administratieve taken. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent: ondernemen!

Met betrekking tot salarisadministratie bieden wij een ruim dienstenpakket aan:

Salaris online

Vanaf heden is er de mogelijkheid de salarisgegevens online te benaderen. Dit geldt voor zowel de werkgever als de werknemer.

De werkgever kan de volgende gegevens raadplegen:
De werknemer kan de volgende gegevens raadplegen:

Op deze manier hoeft je als werkgever de loonstroken en jaaropgaves niet meer via de post te verzenden. Voor de werknemer is er tevens een app. Voorheen werd gebruik gemaakt van MobileHR van Unit 4. Sinds 31 maart 2021 is deze app offline gehaald. Wel is er een alternatief! HR & Salaris gemak. Een slimme website die zich aanpast aan elk beeldscherm. Deze tool is beschikbaar, zodat medewerkers via de mobiele telefoon de loonstrook kunnen opvragen.

Geïnteresseerd in Salaris Online?

Je kunt hiervoor contact opnemen met Tom van den Berg van de salarisadministratie via telefoonnummer:

Wil jij meer tijd hebben om écht te ondernemen?

Wil je vrijblijvend advies of meer informatie? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen!

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.