Actie!

ZZP’ers en Starters Actie

Een goede administratie is de basis van je bedrijf. Dat geldt niet alleen voor grote bedrijven, maar zeker ook voor ZZP’ers en startende ondernemers.

Door je financiële administratie (deels) uit te besteden, houd je meer tijd over om je te richten op je bedrijf. Je bent ervan verzekerd dat je administratie op een professionele manier wordt uitgevoerd en hebt er zelf geen omkijken meer naar. Een investering die zich snel terugverdiend. Door je administratie uit te besteden kun je namelijk meer tijd besteden aan het genereren van omzet en winst.

Aanbieding

Eerste drie maanden gratis

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek en profiteer van onze actie speciaal voor ZZP’ers en starters! Aan de hand van het kennismakingsgesprek kunnen we een indicatie geven van de kosten die zijn verbonden aan het uitbesteden van de administratie.

Wanneer je besluit om je administratie door ons te laten verzorgen doen wij dat de eerste drie maanden gratis!

Wil jij meer tijd hebben om écht te ondernemen?

Wil je vrijblijvend advies of meer informatie? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen!

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.